Over U-Consultancy

Over ons

Over
U-Consultancy

Al 25 jaar is U-Consultancy specialist in het geven van opleidingen en trainingen op het vakgebied dermatologie. Deze professionele trainingen worden gegeven aan iedereen die zich bezighoudt met huidzorg, zoals verpleegkundig specialisten, schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, pedicuren, kappers en andere professionals met een interesse in dermatologie.

U-Consultancy heeft zich tot doel gesteld de deskundigheid van diverse beroepsgroepen op het gebied van huidzorg te bevorderen, zodat meer kennis en inzicht van huidaandoeningen ontstaat. Met deze kennis kunnen huidziekten eerder herkend en behandeld worden. U-Consultancy werkt daarom ook nauw samen met de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie (NVDV) en heeft een adviesraad dermatologie die bestaat uit verschillende vooraanstaande dermatologen.

De opleidingen en trainingen van U-Consultancy worden op verschillende locaties in Nederland, België en de Nederlandse Antillen gegeven. Desgewenst worden trainingen ook incompany gegeven (bijvoorbeeld in ziekenhuizen en klinieken). Ook voor maatwerk onderwijsprogramma’s, het organiseren van congressen en evenementen kan men bij U-Consultancy terecht. U-Consultancy onderscheidt zich door professionele, praktijkgerichte opleidingen, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.


Klik hier voor de website van U-Consultancy