Nascholingsagenda

Nascholingsdag 2022/2023

Wij organiseren jaarlijks een nascholingsdag voor onze studenten die de hele opleiding tot medisch schoonheidsspecialist dermatologie® hebben gevolgd.

Op zaterdag 18 juni was het dan zover: de Nascholingsdag Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®. Deze dag kwamen Medisch Schoonheidsspecialisten Dermatologie® bij elkaar in het Van der Valk hotel de Bilt om nieuwe kennis op te doen, elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Het was een zeer leerzame dag waar dermatologen Niek Bennen en Bert Oosting hebben gesproken over verschillende onderwerpen zoals nieuwe ontwikkelingen in het medisch dermatologisch veld en verschillende huidaandoeningen en mogelijke behandelingen daarvan. Ook was het een mooie dag waar Medisch Schoonheidsspecialisten Dermatologie® elkaar konden ontmoeten en ervaringen konden delen.


Het was een zeer geslaagde dag. Zo zegt oud student Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® Priscilla Prins het volgende over de nascholing Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®.:
“Fijn om door de docenten/dermatologen op actieve manier de casuïstieken en PROVOKE door te nemen. Na vandaag ga ik weer een stukje zekerder mijn instituut in.”


De volgende nascholingsdag voor Medisch Schoonheidsspecialisten Dermatologie® is op zaterdag 15 april 2023!